Tyhjä

Yhteensä: 0,00 €

Olet täällä

Toimitusehdot

Rekisteröityessään verkkokauppaan tai ostaessaan tuotteita verkkokaupasta ilman rekisteröitymistä asiakas hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Ilman rekisteröitymistä asiakkaalta kerätään maksun yhteydessä samat käyttäjätiedot kuin rekisteröityessä.

Asiakkaan antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan verkkokaupan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, käyttäjätunnus ja salasana. Servica Oy ei luovuta tietoja ulkopuolisille.

Rekisteröityneiden käyttäjien käyttäjätunnus on henkilökohtainen. Asiakas sitoutuu säilyttämään ja käyttämään tunnuksiaan siten, etteivät ulkopuoliset saa niitä haltuunsa. Mikäli salasana unohtuu, asiakas voi tilata uuden verkkokaupan sivuilta. Käyttäjätunnuksena toimivan sähköpostiosoitteen asiakas voi muuttaa sisään kirjauduttuaan verkkokaupan Omat tiedot -sivulla. Asiakas vastaa kaikista käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä ja tilauksista ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja.

Tilaaminen

Asiakas voi tehdä tilauksen joko rekisteröityneenä käyttäjänä tai ilman rekisteröitymistä. Kun tilaus kirjautuu järjestelmäämme, asiakas saa tilausvahvistuksen sähköpostilla.

Maksutavat

Verkkokaupan ostokset maksetaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki), mobiilimaksuna (MobilePay) tai American Express, Visa, Visa Electron tai Mastercard debit/credit -kortilla Servica Oy:n valitsemaa maksupalveluntarjoajaa käyttäen heti tilauksen tekemisen yhteydessä.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii perinteisen verkkomaksamisen tavoin.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan (Servica Oy).

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Hinnat ja arvonlisävero

Verkkokaupasta tehdyissä tilauksissa voimassa oleva hinta on se, joka on esillä verkkokaupan hinnastossa tilaushetkellä. Verkkokaupan hinnat voivat osin poiketa muiden myyntipisteiden hinnoista. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään. Kaikki hinnat on merkitty euroina (EUR).

Servica Oy:n verkkokaupassa näkyvät tuotehinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

Toimitus ja toimitusaika

Rahasaldo ja tuoteliput latautuvat mobiilisovellukseen heti maksamisen jälkeen.

Ladattua rahasaldoa ei palauteta, vaan sen voi käyttää missä tahansa Ceepos-mobiilimaksamisen mahdollistavassa kassapisteessä.

Palvelun ylläpito, käytettävyys ja virhetilanteet

Servica Oy tekee parhaansa, että verkkokaupan toiminta olisi virheetöntä ja keskeytymätöntä. Servica Oy:llä on oikeus keskeyttää verkkokauppa sen muutoksen, uudistuksen tai verkkokauppaan liittyvän teknisen syyn vuoksi tai tietoliikenneverkon kunnostus-, asennus- tai huoltotyön tai muun sen kaltaisen syyn vuoksi tai mikäli lainsäädäntö tai muu viranomaismääräys sitä edellyttää. Katkokset pyritään ajoittamaan niin, ettei niistä aiheudu asiakkaalle kohtuutonta haittaa.

Servica Oy ei vastaa virheistä, jotka johtuvat kolmannen osapuolen tarjoamien tietoliikenneyhteyksien tai muiden tietoliikenteeseen liittyvien palveluiden keskeytyksestä tai näissä palveluissa olevista virheistä. Servica Oy ei myöskään vastaa virheistä, jotka johtuvat siitä, että asiakas käyttää verkkokauppaa ohjeiden vastaisesti tai jotka ovat muuten asiakkaan aiheuttamia.

Mikäli verkkokaupassa on ilmeinen hinta- tai tuotetietovirhe, Servica Oy ei ole velvollinen toimittamaan tuotetta annetuilla hinnoilla/tiedoilla eikä vastaamaan edellä mainituista virheistä asiakkaalle mahdollisesti syntyneistä ylimääräisistä kuluista.

Servica Oy ei ole velvollinen tarjoamaan palvelua, toimittamaan tuotetta tai korvaamaan vahinkoa ylivoimaisen esteen sattuessa.

Jos asiakas havaitsee virheen ostotapahtumassa tai tuotteen käytössä, tulee hänen viipymättä heti virheen huomattuaan olla yhteydessä Servicaan asian korjaamiseksi: kauppa@servica.fi tai p. 044 426 1000.

Tietoturva

Servica Oy noudattaa voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä ja kansallisen valvontaviranomaisen tietosuojaan sekä henkilötietojen käsittelyyn liittyviä ohjeistuksia.

Servica Oy on vastuussa niistä henkilötiedoista, joiden rekisterinpitäjänä Servica Oy toimii. Servica Oy vastaa siitä, että tietosuojan toteuttamisessa on otettu huomioon asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet henkilötietojen suojaamiseksi.

Käyttö- ja toimitusehtojen muuttaminen

Servica Oy on oikeutettu muuttamaan verkkokaupan käyttö- ja toimitusehtoja milloin tahansa ilman eri ennakkoilmoitusta. Asiakas sitoutuu tarkistamaan tilaushetkellä aina kulloinkin voimassa olevat toimitusehdot.

Riitojen ratkaisu

Tätä sopimusta koskevat riitaisuudet ratkaistaan Pohjois-Savon käräjäoikeudessa Suomen lain mukaan.